Această politică de confidențialitate descrie practicile eXceda soft srl („Compania”, „noi”, „noi” sau „noastră”) privind colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor referitoare la utilizatorii finali ai aplicațiilor noastre.


Această politică de confidențialitate este un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între Companie și Partener . Prin accesarea sau utilizarea serviciilor noastre, Partenerul este de acord să respecte și să nu deroge de la termenii acestei Politici de confidențialitate, modificat din când în când, și să consimtă la colectarea și utilizarea informațiilor în modul descris în această Politică de confidențialitate. Încurajăm partenerul nostru să revizuiască periodic această politică de confidențialitate.


Definițiile din Termenii și condițiile se aplică acestei Politici de confidențialitate, cu excepția cazului în care se prevede altfel. În plus față de această politică, consultați Termenii și condițiile noastre, care sunt încorporate aici ca referință, împreună cu alte politici pe care Partenerul poate fi notificat din când în când de către companie.


1. Ce informații colectăm
Trebuie doar să colectăm informații minime în scopuri publicitare. Colectăm următoarele tipuri de date:

  • 1.1 Informații anonime
    Informațiile anonime pe care Compania le colectează (adică informații care nu permit identificarea persoanelor individuale) includ informații tehnice transmise de dispozitivul utilizatorului final, inclusiv specificațiile software ale utilizatorului final (de exemplu, tipul și versiunea browserului, sistemul de operare, versiunea).
  • 1.2 Informații personale
    Colectăm doar Identificatorul de publicitate Android, necesar pentru afișarea publicității de către terțe părți. Nu colectăm alte informații personale, cum ar fi numele, parolele.
  • 1.2.1 Identificatori de publicitate
    Atunci când utilizați o aplicație mobilă care încorporează serviciile noastre, este posibil să vă înregistram automat ID-ul de publicitate Android (dacă utilizați un dispozitiv Android), în scopuri publicitare sau de analiză. Codul de publicitate Google este un identificator anonim, furnizat de serviciile Google Play. Dacă dispozitivul dvs. are un ID de publicitate, este posibil să îl colectăm și să îl folosim în scopuri de publicitate și de analiză a utilizatorilor. Dacă dispozitivul dvs. nu are un cod de publicitate, este posibil să folosim și alți identificatori persistenți. Informațiile colectate pot fi de asemenea stocate pe dispozitiv. Consultați mai jos cum puteți să vă resetați ID-ul de publicitate mobil sau să renunțați la primirea anunțurilor direcționate prin codurile dvs. de publicitate mobile. Aplicația noastră este gratuită și depinde de reclamă, fără de care nu poate funcționa.


2. Care este scopul colectării informațiilor?
Colectăm informațiile specificate mai sus pentru a:
– permite Companiei să furnizeze, să dezvolte, să îmbunătățească, să personalizeze și să îmbunătățească Serviciile, pe baza preferințelor, utilizărilor și interacțiunilor utilizatorilor finali cu serviciile;
– detectarea, prevenirea sau tratarea în alt mod a fraudei, securității sau problemelor tehnice;
– a răspunde afirmațiilor conform cărora orice conținut disponibil prin intermediul Serviciului încalcă drepturile terților;
– a soluționa litigiile și a pune în aplicare politicile noastre, inclusiv investigarea eventualelor încălcări ale acestora, în scopul aplicării legii sau în conformitate cu orice lege sau reglementare aplicabilă.


3. Opt-out pe dispozitivului mobil
Puteți renunța la primirea anunțurilor direcționate pe dispozitive mobile utilizând sistemul de operare Android, utilizând controalele de nivel de platformă activate prin setările dispozitivului. Ar trebui să consultați setările dispozitivului și instrucțiunile furnizate de producătorul dispozitivului. Cu toate acestea, furnizăm următoarele informații numai în scopuri informative.


Dacă aveți un dispozitiv Apple, puteți renunța la publicitatea direcționată prin actualizarea la iOS 6.0 sau o versiune ulterioară și setarea „Limitați urmărirea anunțurilor” la „ON”. Puteți face acest lucru dând clic pe Setări -> Confidențialitate -> Publicitate și comutând „Limitați urmărirea anunțurilor” la „ON”. Acest lucru împiedică aplicațiile pe care le utilizați să utilizeze identificatorul dvs. de publicitate al dispozitivului Apple pentru a vă difuza anunțuri direcționate. În plus, sau ca alternativă, puteți reseta Identificatorul de publicitate al dispozitivului dvs., ceea ce va duce la deconectarea dispozitivului de la profilurile de direcționare a anunțurilor pe baza Identificatorului de publicitate aflat în vigoare înainte de resetare. Puteți face acest lucru dând clic pe Setări -> Confidențialitate -> Publicitate -> Resetați identificatorul de publicitate. Din nou, ar trebui să consultați paginile web de asistență ale Apple și instrucțiunile pentru cele mai recente setări aplicabile.


Dacă aveți un dispozitiv Android, puteți renunța la publicitatea direcționată pe dispozitiv. Puteți face acest lucru dând clic pe pictograma meniu pentru a afișa lista de aplicații, apoi pentru a găsi și selecta pictograma Setări Google, apoi pentru a găsi și a selecta „Anunțuri” și a bifa caseta „Anulați anunțurile bazate pe categorii de interese”. În plus, sau ca alternativă, puteți reseta ID-ul de publicitate Android al dispozitivului dvs., ceea ce va duce la deconectarea dispozitivului de la profilurile de direcționare a anunțurilor pe baza codului de publicitate Android în vigoare înainte de resetare. Puteți face acest lucru dând clic pe pictograma de meniu pentru a afișa lista de aplicații, apoi pentru a găsi și selecta pictograma Setări Google, apoi pentru a găsi și a selecta „Anunțuri” și pentru a selecta „Resetați ID-ul de publicitate”. Rețineți că meniurile pentru setările Android pot varia în rândul producătorilor de dispozitive, iar aceste instrucțiuni ar putea să nu fie corecte pentru dispozitivul dvs. Ar trebui să consultați setările și instrucțiunile Google pentru cele mai actuale informații despre setări.


4. Cu cine împărtășim informații
Nu împărtășim informații personale cu terțe părți decât cu consimțământul special al utilizatorului final în conformitate cu această politică de confidențialitate (în scopuri publicitare) sau dacă este prevăzută de legile aplicabile sau de ordinul instanței.
Informațiile anonime pot fi distribuite altor terțe părți (rețele publicitare, companii de publicitate, furnizori de servicii, mass-media) în scopul dezvoltării sau difuzării publicității.


5. Informarea copiilor
Serviciile nu sunt direcționate sau destinate copiilor sub 13 ani. Nu colectăm și nu solicităm informații de la persoane cu vârsta sub 13 ani. Dacă mai târziu obținem cunoștințe reale că un utilizator final are vârsta sub 13 ani, vom lua măsuri pentru a elimina informațiile utilizatorului final din sistemele noastre.


6. Stocarea și păstrarea informațiilor
Nu stocăm informațiile colectate pe niciunul dintre serverele noastre, ci le colectăm și le furnizăm unor terțe părți numai în scopuri publicitare.


7. Securitatea și confidențialitatea
Utilizăm instrumentele și măsurile de securitate standard pentru industrie, precum și procedurile interne și instrucțiunile stricte pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a informației și scurgerea datelor. Echipa noastră accesează informațiile pe bază de „necesitate de cunoaștere” și este supusă obligațiilor de confidențialitate.
În timp ce ne străduim să folosim mijloace și proceduri acceptabile din punct de vedere comercial pentru a proteja informațiile, ceea ce reduce în mod considerabil riscurile de utilizare necorespunzătoare a datelor, nu putem garanta că sistemele noastre vor fi absolut sigure. Pentru a notifica Compania cu privire la orice vulnerabilitate de securitate sau potențială încălcare a datelor, vă rugăm să ne contactați la adresa: office@exceda.ro și vom lua măsurile adecvate pentru a aborda un astfel de incident, după cum consideră necesar.


8. Fuziune, vânzare sau faliment
În cazul în care compania este achiziționată de o entitate terță parte sau o altă tranzacție corporativă sau în caz de faliment sau de un eveniment comparabil, ne rezervăm dreptul de a transfera sau de a atribui informații în legătură cu evenimentele anterioare. În cazul celor de mai sus, companiile afiliate sau compania achizitoare își vor asuma drepturile și obligațiile descrise în această Politică de confidențialitate.


9. Actualizări sau modificări ale politicii de confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau revizui periodic Politica de confidențialitate; schimbările materiale vor fi efective imediat după ce aceste modificări vor fi prezentate în Politica noastră de confidențialitate. Utilizarea în continuare a Serviciilor, în urma notificării unor astfel de modificări, constituie recunoașterea și aprobarea unor astfel de modificări la Politica de confidențialitate și acordul de a respecta termenii acestor modificări. Ultima revizuire va fi reflectată în rubrica „Ultima actualizare”.


ACORD

Prin continuarea utilizării aplicației noastre, ești de acord cu termenii prezentați mai sus. Aplicația noastră este gratuită și depinde de reclamă, fără de care nu poate funcționa, prin urmare, serviciile de prezentare a reclamei sunt elemente esențiale de funcționare, în ceea ce privește GDPR.

Contacteaza-ne
Pentru mai multe informații sau întrebări, vă rugăm să ne contactați la office@exceda.ro